sunnuntai, tammikuu 30, 2005

2 pizzaa

Käräytin tänään uunissa kaksi isoa pizzaa syömäkelvottomiksi. Ei taida olla eka eikä miljoonas kerta, kun teen moisia mokia.
(terveisiä vain ex-kämppikselle)

Mitä on naisellisuus tai miehekkyys, ja ovatko ne itsessään jotenkin arvokkaita? Onko jotenkin sinänsä pahasta, että tykkään teknisistä leluista, en halua käyttää kenkiä, joilla ei voi juosta, ja juon kaljaa? Olisiko parempi, jos en tekisi niin?

Kummaa.

Tottakai tasa-arvokin pitää olla mies-nainen-suhteessa. Mutta lähes kaikki naiset, jotka tunnen, haluavat miehen, joka on vähän hallitsevampi, fiksumpi ja ottaa enemmän vastuuta kuin he itse. Ja toisin päin miehillä. Niin se vain on.

Olen monta kertaa käynyt ystäväni kanssa syömässä kasviskebabin. Se on yhtä mielenkiintoista kuin kasvismakkarat. Ei, en ole kasvissyöjä, ja Suomessa on suunnilleen 2 kasvissyöjää, joiden motiiveja arvostan. Muiden en.

Alennuin rukoilemaan yhden pitkäikäisen typerän ongelman puolesta ja se ratkesi "itsestään" alle 24 tunnin. Typerä silti, ei koskaan opi. Seuraavan ongelman tullessa olen kuitenkin unohtanut ja yritän taas räpiköidä yksin.

perjantai, tammikuu 28, 2005

. . .

OUCH, havaitsin juuri, että itsenikin alkoi tehdä mieli tuollaista garbage cubea. 0_0

Mainokset.

Mainokset. AWW. Aikakautemme suurinta taidetta. Täydellistä, hiottua, silottua, jokainen väripilkku oikealla paikalla, sana valittu miljoonien joukosta. Haluaisin ympäröidä niillä maailmani, tapetoida seinäni ja koristella vaatteeni.

Ehkä teenkin niin... :-S

Elämässä pitää olla hauskaa, muuten se on huono elämä. Eikä ole mitään hauskempaa ja onnempaa kuin Jeesus. Jokainen, joka tuntee Hänet, tietää sen.
. . .
Kuinka moni meistä, jotka uskovat persoonalliseen Rakkauteen, tosissaan uskoo myös persoonalliseen Pahuuteen? Kuinka moni, joka uskoo taivaaseen, on tosissaan miettinyt sitä, että on myös helvetti?
Pahat asiat eivät häviä sillä, että ne maalataan kirkkain värein ja piilotetaan kaapin nurkkaan.

Luulevatko miehet tosissaan, että hienot autot ja laitteet tekevät naisiin vaikutuksen? Unbelievable.

Sinä, kuka oletkin, lue Raamattua. Aloita Johanneksen evankeliumista. Tee se tänään. HETI. Se palkitsee aina eikä kaduta koskaan.

Joku myy New Yorkin roskia taiteena. Ja joku ostaa!?

keskiviikko, tammikuu 26, 2005

typeryydestä ja suuttumuksesta


smile.gifSMILE! You're on candid camera!!1


Päätin nousta ylös epätoivon kuilusta, kun ei siellä ollutkaan mitään mielenkiintoista.

"Meitä kunnioitetaan ja halveksitaan, meitä panetellaan ja kiitellään. Meitä pidetään villitsijöinä, mutta me puhumme totta.
Meitä kohdellaan tuntemattomina, mutta me olemme liiankin tunnettuja. Olemme lähellä kuolemaa mutta silti elossa, pahoinpideltyjä mutta yhä hengissä,
murheellisia mutta aina iloisia. Olemme köyhiä, mutta teemme monia rikkaiksi; meillä ei ole mitään, mutta omistamme kaiken."
(Kor. 6:8-10)

Moni ei-uskovainen on kysynyt minulta, eikö minulla pitäisi olla sisäinen rauha ja onni, kun kerran olen löytänyt Herrani. Asiahan on täsmälleen päin vastoin. Jos tosissaan tajuaa, että kristinusko on totta, ja suurin osa ihmisistä EI tiedä sitä, iskee väkisin hirveä ahdistus. Miten pystyn saamaan muut (etenkin rakkaani) tajuamaan? Mitä voin tehdä, kun Pahan voimat jylläävät maailmassa ja olen itse tällainen surkea rääpäle vain?
Ja onni ja rauha, paradoksaalista kyllä, sittenkin tiedän, että minulla on, vaikkei muuta olisikaan. Vaikka se pinnallisesti on niin usein rikki.

Paha mieli on aina kivoin vääntää suuttumukseksi. Jälkimmäistä on niin paljon helpompi käsitellä.

Yksi asia, jota olen miettinyt, on huumorintaju. Minun on jo pitkään tehnyt mieli antaa kotisivuilleni nimeksi "Lopullinen totuus kaikesta". Se on tietysti ironiaan kätketty puolitotuus. Mutta hiirikokeita katselleena tiedän, että käviöiden joukossa olisi aina välkkyjä, joiden mielestä ko. saitin omistaja olisi ylemmyydentuntoinen itserakas paska. En siis haluaisi ottaa riskiä moiseen väärinymmärrykseen.

Tufft men skoj.

... "Älä ikinä vastaa nimettömään kirjeeseen."

"EN KOMMENTOI, MUTTA ÄLKÄÄ SITEERATKO."

sunnuntai, tammikuu 23, 2005

Aurinko

Yksi henk koht suosikeista gospelpändeistä nimeltä .kraka on laittanut sinkun ja EP:n sisällön ilmaiseksi jakoon kotisivuilleen. Kivaa, symppistä ja laadukasta. Ei voi muuta kuin hattua nostaa! Kannattaa käydä lataamassa täällä. Löytyy sivulta "Diskografia".

lauantai, tammikuu 22, 2005

makkara

Pitkä keskustelu Ystävän <3 kanssa sai aikaan seuraavat syvälliset totuudet:

Kun herkkä ihminen tulee satutetuksi tarpeeksi monta kertaa, tapahtuu toinen kahdesta:
a) hän sulkeutuu kuoreensa ettei kukaan enää satuttaisi TAI
b) hän alkaa aina satuttaa muita puolustautuakseen.

-> Mitä herkempi ihminen, sitä todennäköisemmin hänestä tulee jääkimpale, kovis tai hyökkääväinen. Sillä, jonka puolustusjärjestelmät ovat kovimmalla teholla, on yleensä myös eniten puolustettavaa.
"Kova ihminen on kova siksi, että se pelkää."

En rehellisesti tiedä, onko hyökkäys paras puolustus, mutta se TOIMII. Olenhan nimenomaan ihmiskone, joka toimii hyvin. Niin on pakko olla.

koira.gif
Suurin osa ihmisistä on makkaran perässä juoksevia koiria. Kun sinulla on makkara, saat heidät minne tahdot.

Ensin pitää luottaa, sitten vasta saa rakastaa. Se, joka ei oo luottamuksen arvoinen, ei oo rakkaudenkaan.

perjantai, tammikuu 21, 2005

mindfucking

Sain eilen val-ta-van AHA-elämyksen. Ajatukset rullaavat kuin hullut. Sanoinko joskus, että elämäni tarkoitus EI ole asioiden tajuaminen? Erehdyin.

Kuulemma ihminen tarvitsee suunnilleen 10.000 euroa vuodessa voidakseen elää onnellisesti. Sitä enempi raha ei olennaisesti nosta onnellisuuden tasoa. Kiehtovaa. Itse kyllä elän puolella siitä, ja olen silti onnellinen. Kysymys on paljolti siitä, kuinka paljon energiaa on valmis käyttämään, jotta saa jokaisesti sentistä jotain irti. Sen osaan. x-]

Päivän turha tieto: sana "suklaa" juontaa juurensa mayaintiaanien kielestä, jossa käytettiin nimeä "xocolatl" kaakaosta tehdystä juomasta, joka maustettiin mm. chilillä. 0_0

Luin Studentbladetista kolumnin, jossa kaveri tunnusti uskonsa. Se teki minuun ihmeellisen vaikutuksen. Unohdan aina välillä, etten ole ainoa, jota jumalallinen on paijannut.

Waltari kirjoitti syntyneensä "vieraaksi vieraaseen maailmaan, jonka kieltä en ymmärrä". Se kolahtaa aina. Tuleeko päivä, jolloin yksinäisyys loppuu?

torstai, tammikuu 20, 2005

lukko

"Ilman miehiä ainoa ongelma on kuukautiskivut, ja sekin on hoidettavissa lääkkeillä."

Lukitsin itseni oveni ulkopuolelle eilisiltana. TIESIN, että se tulisi joskus tapahtumaan, mutta olin järjestelmällisesti vältellyt asian ajattelemista.
Punkkasin sitten yön kaverin luona ja oli hauskaa. Ei harmita yhtään.

Huomasin myös sen, kuinka moni halusi vilpittömästi auttaa minua väliaikaisessa kodittomuudessani. Lämmittää niin, että sydän särkyy. Kun joutuu osoittamaan riippuvuutta, huomaa pettämättömästi, kuka oikeasti välittää. Ehkä Isä halusi opettaa minulle tällä jotakin?

Kuinka suuren hinnan on valmis maksamaan siitä, että saa mielenkiintoisen elämän? Kuinka paljon kipua ja tuskaa?


keskiviikko, tammikuu 19, 2005

älyllis-tiedollinen

Tekeminen, tekemättä jättäminen, hauskuus ja tylsyys ovat lumipalloasioita: niitä kasaantuu sinne, missä niitä jo on. Kun on hauskaa, tulee tehtyä lisää hauskoja asioita ja sitten onkin niin hauskaa, ettei mitään rajaa.

Mutta jos keittää aamukahvit puoli kahden aikaan iltapäivällä, voi olla varma, ettei sinä päivänä tule saaneeksi tehtyä YHTÄÄN MITÄÄN.

"Insikter är som bussar", sa hon förundrat. "Först kommer ingen på evigheter, sedan kommer flera stycken på en gång."

Turkista roudaamani omenatee on loppu, ja se tuntuu valtavalta menetykseltä. TIEDÄN, että sitä myydään Suomessakin, mutta missä? Jos tiedät, kertoisitko?


lamppu.gif Ja nyt tulee suuri viisaus: Jos löydät erityisen symppiksen ja mielenkiintoisen, vastakkaista sukupuolta olevan ihmisen, KAVERUSTU hänen kanssaan. Tarkoitan sitä. Siitä on paaaaaaaljon hyötyä:

a) jos teistä tulee jotain muuta joskus, suhteenne on alkanut alunperin perustua oikeille ja kestäville asioille,
b) saat aikaa miettiä, mitä tahdot hänestä, ilman paniikkia, sydänsuruja ja painetta, että pitäisi tehdä jotain ratkaisuja ja tietää asioita, joita et tiedä ja
c) saat pitää hänet elämässäsi, vaikkei teistä koskaan tulisi mitään muuta.
Jos alkaa heti väsätä jotakin säätöä, mikään noista kolmesta EI toteudu.

Vastustan sitäpaitsi ilmausta "enemmän kuin ystäviä". Ystävyys on PALJON enemmän kuin mitkään romanttiset höpöhöpöjutut.

Olenko besserwisseri? 0_0

tiistai, tammikuu 18, 2005

åsnan

IRC-galleriasta:

<fosco_> Det var en gång en åsna vid ett majsfält. Det var jättevarmt.
<
fosco_> Det började poppa popcorn, åsnan trodde att det snöade. Så den frös ihjäl.
<
Clydisch> fosco_: int kan den ha frusit ihjäl om det var jättevarmt? förklara dig! ;)
<
fosco_> Noceboeffekt (d.v.s. invers placeboeffekt)

Riemukasta!

sunnuntai, tammikuu 16, 2005

punaiset kengät

YLIANNOSTUS ajatuksia ja tunteita tänä viikonloppuna. En toki valita millään muotoa!

Omituinen turtumus silti: voisi yhtä hyvin nauraa, itkeä kuin pikkulapsi tai ryhtyä väkivaltaiseksi, eikä sillä silti olisi itselle juuri mitään merkitystä.

Saan perverssiä tyydytystä siitä, että minulla on taas punaiset kengät.

... mutta ei se ollut se mitä tahdoin sanoa, vaan

kaikki tärkeät ja suuret asiat ovat paradokseja ja
vain liikkumalla äärirajalla sitä voi siirtää

Mutta MITEN OI MITEN voi tehdä päätöksiä, jotka peruuttamattomasti muuttavat koko loppuelämän? Miten voi tehdä päätöksen ilman, että TIETÄÄ ja miten voi tietää olematta varma, kun ei ole koskaan varma? "Mikään ei ole varmaa. Se on ainoa varma asia, jonka tiedän."

Sittenkin hirveintä, mitä voisin kuvitella, olisi elämä ilman ongelmia.


keskiviikko, tammikuu 12, 2005

juoksen

Olin KOKO ILLAN jumissa kämpillä pääni täynnä vihreää mönjää.

Ahdistaa.

En tiedä, mitä on tapahtunut. Aiemmin nautin yksinolosta täysin siemauksin. Se oli elämäni parhaita asioita: viettää ilta sillon tällöin aivan yksin, toteuttaa itseäni, väkertää pikkuprojekteja ja pohtia maailmankaikkeutta ilman ainoatakaan sielua kuuloetäisyydellä. Kaipaan sitä.

Buukkaan aina kaikki päiväni ja iltani valmiiksi, koska en tahdo joutua olemaan kämpillä montaa tuntia putkeen. Juoksen, kun en voi pysähtyä.
"Jos vauhti kiihtyy ja kiihtyy, se lopulta lakkaa."


Kylmässä maailmassa selviää vain, jos on tarpeeksi paksut vaatteet. Sinnittelen hampaat irvessä tuli mitä tuli.

älä tee niinku mä teen

Hiffaa nämä asiat ja elämäsi paranee:

a) rakastuminen pudottaa älykkyyosamäärää ainakin 50:llä. älä edes kuvittele pystyväsi tekemään järkeviä päätöksiä
b) kun olet pukukopissa sovittamassa vaatetta, mieti aivan yksinkertaisesti, haluaisitko kävellä ko. vaate päälläsi ulos kaupungille juuri NYT. jos vastaus on ei, älä osta sitä.
c) kun menet käymään ulkona talvella, laita takki kiinni ja lapaset käteen, vaikka aikoisitkin viipyä vain hetken
d) nukkumisen, syömisen tai liikkumisen laiminlyönti kostautuu AINA
e) sosiaalisesti epävarmassa tilanteessa tee niin kuin muutkin. jos joudut kuseen, et ainakaan ole siellä yksin

sydammen.gif
IhQilin ja söBöiln gamujen gaa eilen ja mietin, kuinka pitkään vielä aiomme olla tällaisia lapsellisia PENTUJA. Vai onko se toinen kypsän aikuisuuden tie minulta ikuisiksi ajoiksi suljettu?

"Jos pakenet, Hän pitää sua liikkeellä
Eikä se ajojahti lopu vielä eläkkeellä."

Kapteeni Ääni - Herra on mun moottori

Se on vielä yksi asia, jota olen miettinyt. Kun ihmiset tajuavat, että olen uskossa tai kun mainitsen opiskelevani teologiaa, heidän naamoilleen ilmestyy uusi utelias ilme. He toivovat, että alkaisin puhua siitä. Kysyä, mikä on heidän suhteensa hengellisiin asioihin. Tahtovat kuulla, mihin uskon ja miksi.

Toisinaan melkein pelottaa huomata, miten tällaisessa patatapakristillisessäkin maassa ihmisillä on hirveä Jumalan nälkä. Miksi he eivät vastaa huutoon? Eivätkö he usko, että löytäisivät kirkosta sen, mitä etsivät?

Onnekseni ja kauhukseni olen huomannut, että ajatteleva ihminen ei koskaan pääse Jumalaa karkuun. Vaikka hän sanoutuisi ateistiksi ja laittaisi asialle omassa mielessään pisteen, asia kummittelee hänen mielessään aika ajoin hänen loppuelämänsä.

Hengellinen todellisuus on liian lähellä; sen intuitiivinen voima on liian iso, jotta sen voisi täysin tukahduttaa, vaikka tahtoisikin. Koko maailma kuiskaa Jumalan olemassaoloa; kysymys on vain siitä, kuka kuuntelee sitä, tai päätyy sinne, missä sitä huudetaan, eli Raamattuun, Kirkkoon ja Uskoon.
Nimimerkki KOKEMUSTA ON

tiistai, tammikuu 11, 2005

Tajuaminen

"Onko Tajuaminen sulle epäjumala?" kysyi ihminen täysin vakavissaan. Avasin suuni sanoakseni ein. Eihän se voi olla väärin, haluta tajuta. Eihän?

Useimmilla ihmisillä ei sellaista Tajuamisen nälkää ole. Sellaista, että siihen itsestäänselvästi laittaa koko elämänsä. Hankkii tietoa, miettii miettii miettii että voisi ymmärtää ymmärtää ymmärtää. Mikään hinta ei ole liian kallis maksaa siitä.

Ajattelemattomiin yksilöihin on helppoa tehdä vaikutus muutamalla uniikilla ajatuksella. Mutta he eivät näe, mikä jumalaton hinta siitä on maksettu.

Elämäni kamalimmat asiat: Ahdistus ja Yksinäisyys ovat selviä Tajuamisen seurauksia. Kun Tajuaa liikaa, elämä muuttuu monimutkaiseksi ja ahdistavaksi. Tajuaa yhä paremmin, miten paljon on kaikkea, jota ei voi Tajuta. Ja on aina Yksin, koska kukaan ei voi seurata omia ajatuskulkuja.
"Mikä on onnellisuuden salaisuus? - Se, ettei mieti onnellisuuden salaisuutta liikaa." Aamen. Mutta minä en tahtonut sitä, enkä tahdo vieläkään.

Ja muuten... "Totuus on niin kylmä ja rakkaus niin kuuma, ettei toista kestä ilman toista."

maanantai, tammikuu 10, 2005

the show must go on

"Ihmisten tutustuminen on vähän niinkun limonaadilasi. Jos siihen kaataa liian nopeesti limua, niin se vaahtoo niin, ettei siitä voi sanoa, mihin kohtaan pinta jää, kun vaahto on laskenu.. Mutta kun kaataa varovasti..."

Mmiksi oi miksi ihmissuhteet ovat aina niin monimutkaisia? Viikonloppuna päätin kerralla, että en a) jaksa enkä b) TAHDO ENÄÄ MIETTIÄ NIITÄ. Ei huvita. Ei kiinnosta. EI JAKSA.


shakkiheppa.gif
Se on niin kuin opettelisi pelaamaan shakkia. Liikaa monimutkaisia sääntöjä. Yksi pieni moka ja koko rakennelma romahtaa. Ole avoin mutta älä ripustaudu. Helposti lähestyttävä mutta vaikeasti tavoiteltava. Iloinen mutta ei liian mukava.

Pidä aloite toisella osapuolella. Älä ole innokas, mutta ole vastaanottavainen. Reagoi vain puoliksi. Pidä kolmen päivän tauko ennen kuin otat yhteyttä. Älä ikinä lähetä enempää kuin kahta viestiä saamatta ainakin yhtä vastausta. PYSY NISKAN PÄÄLLÄ. Tule lähelle, mutta älä ikinä luota. Sido toista aina enemmän itseesi kuin sitoudut häneen.

Sana "kyllästymys" ei riitä kuvaamaan kyllästymiseni tasoa.

sunnuntai, tammikuu 09, 2005

raha paha

Kun olen Åbossa, ikävöin kotikotia. Kun olen kotikotona, ikävöin Åboon. Tilanne on puoliksi sietämätön kummassakin päässä.

"Ont om tid är en av de få saker man har gott om." :D
Nyt kun taloudelliset varantoni hipovat 0:aa, aloin miettiä, mihin raha lopulta kuluu. Raha on niin kuin aika: kun sitä on vähän, se kuluu siihen, mikä OIKEASTI on tärkeintä.

Mistä en luovu, vaikka raha loppuu:
a) tekstiviestiliittymä
b) pussikortti
c) pace-kk-kortti
Tänään tajusin, miksi. Olen valmis maksamaan siitä, että saan lähettää niin paljon tekstiviestejä kuin haluan, kulkea kaupunkiin ja takaisin milloin haluan ja treenata milloin fiilistä on. Piilossa oleva teema on VAPAUS.
d) sosiaaliset pikkumenot: kahvit kahviloissa, ciideri, pääsyliput erillisiin rientoihin jne.
e) kotikotona käyminen
Olen valmis laittamaan puolet rahoistani siihen, että saan olla ja pitää kivaa rakkaideni kanssa.

Asuisin ennemmin sillan alla ja kaivaisin ruokani roskiksista kuin luopuisin.

tiistai, tammikuu 04, 2005

y-russin

np: Leonard Cohen - Hallelujah :
"And even though It all went wrong
I'll stand before the Lord of Song
With nothing on my tongue but Hallelujah"

En osaa rukoilla. En pysty olemaan hyvä ihminen. En jaksa rakastaa. Yritän rukoilla ja alan vain miettiä ostoslistaa ja kriittisiä ihmissuhdekuvioita. Painan pään alas ja sanon Herralle, ettei musta ole tähän. Ei ole niin mitään sanottavaa eikä annettavaa.

Kun nousen matolta ja käännän pään takaisin päivän töihin, on sittenkin jotenkin kevyt ja levollinen olo. Sisäinen ilon poikanen. Omituinen.
Silloin sen TIETÄÄ. Että se Joku oli Todellinen, kun Sen kanssa juttelin. Se teki Jotakin, jota ei voi selittää, vaikken itse tehnyt Mitään.


rjogurttirusinat.jpg

Juttelin eilen ystävän kanssa siitä, minkälaisista asioista voi kirjoittaa.
On naurettavan helppoa kertoa koko maailmalle pienistä oivalluksista. Kun eilen tajusin, etten pystykään syömään miten paljon jogurttirusinoita tahansa kerrallaan. Tai että Jim Carrey on LOIS-TA-VA draamoissa.
Ei myöskään ole yhtään vaikeaa kirjoittaa elämän syvimmistä ajatuksista ja tuntemuksista. Siitä, miten kaikki on oikeasti pelkkää Ahdistusta, ja se on kuitenkin okei, koska se on Tajuamisen hinta.

Mutta mikä jää siihen VÄLIIN? Kertomatta jää Arki. Kaikki se, mitä olen puuhaillut ja ketä olen tavannut. Siitä ei voi kirjoittaa; se olisi liian iso riski. Sillä toinen voisi saada minusta Otteen.

Maailmassa ei ole ketään, joka tietäisi etunimiltä viisi parasta ystävääni. Ei kukaan muu kuin minä. Voisiko keneenkään luottaa niin paljon, että antaisi hänen nähdä elämästäni enemmän kuin yhden kapean sektorin?

På tal om blaablaa, TODISTEIDEN OLEMATTOMUUS EI OLE OLEMATTOMUUDEN TODISTE.

maanantai, tammikuu 03, 2005

any key

Kyynisyys sikseen!!!11111111
PRESS ANY KEY.... no no NOT T H A T ONE !

Aamulla puoliunessa mietin sitä ju-ma-la-ton-ta määrää kivoja ja mukavia asioita, joita voisin tehdä tänään. Mistä aloittaisin?
En oikeasti tiedä, miten suhtautuisin siihen, kun aina on vain hauskaa, eikä ikinä arkea. Elämäni on pelkkää karkkia.Candy4.gif

Ei kai tämä voi jatkua loputtomiin? 0_0

sunnuntai, tammikuu 02, 2005

itsesuojeluvaisto

Mikä olisi oikea tapa käsitellä ristiriitoja? Keskustella rakentavasti? Raivota? Niellä kiukku? Kritisoida hymy naamalla?

Sama vaikka tietäisinkin, en kuitenkaan pystyisi tekemään niin. Kun tunnen oloni sosiaalisesti uhatuksi, tapahtuu toinen kahdesta asiasta: katoan henkisesti paikalta tai sitten isken kimppuun kuin sika limppuun, terävät hampaani toisen käsivarteen.

Toimiiko se MUKA?
'Är det inte konstigt att trots att man kan reglerna, så tror man aldrig att de gäller en själv?'

Miksi olen tehnyt kaikki ne typerät asiat!? Vaan ei voi mitään. Eilistä ei voi muuttaa, huomista ei voi tietää, tänään voi luottaa Häneen, joka sen ansaitsee.

Kuppi kahvia coffee2.jpg ja oloni parani noin 10 000x. Vuoden ensimmäinen päivä sai olla myös viimeinen ilman kahvia.

Olen nähnyt kaksi (2) lucid-unta peräkkäisinä öinä. Heittelin lähinnä esineitä ilmassa ja kiertelin kummallisissa sokkeloissa.

lauantai, tammikuu 01, 2005

unissakävelijä

Unisuudesta kuolleena ja kahvin puutoksessa. Kahvi ei ole voinut loppua, ei tänään. :'-( Edes surkeimmat pikku kioskit eivät ole auki uudenvuodenpäivänä.

Keitin ison pannun teetä korvikkeeksi. 10 sekunnin googlettamisella sain selville, että teen sisältämä piristävä aine teiini on itse asiassa sama aine kuin kofeiini, nimi vain on eri.

Pääsen taatusti pätemään tällä tiedolla lähitulevaisuudessa. x-]

"Kenestä tahansa voi sanoa mitä tahansa ja on aina osittain oikeassa."
(Kohtauksia eräästä avioliitosta -elokuva)

Eivätkö esimerkiksi horoskoopit perustu juuri tähän?